There is nothing to show here!
Slider with alias OutdoorJIM not found.

"OutdoorJIM; de ideale mix tussen BOOTCAMP en kettlebell krachttraining."

Nu BOOTCAMP niet meer uit het Nederlandse straatbeeld is weg te denken, is het tijd voor een nieuwe uitdaging; OutdoorJIM!

Bij OutdoorJIM sport je buiten in kleine groepen, onder begeleiding van een ervaren Kettlebell/BOOTCAMP instructeur. Dat betekent dus niet alleen een betere weerstand, maar ook vooral een sterker lichaam. Een sterker lichaam staat bij OutdoorJIM voor “Het beter kunnen bewegen in het dagelijks leven”. Wij gaan niet voor dikke spieren, maar juist functionele spieren. Dat is ook precies wat de kettlebell voor je gaat doen. Dynamische bewegingen waar je hele lichaam profijt van heeft.

Word jij lid van de OutdoorJIM community?

Of neem contact op via whatsapp; 06 – 25215906

Nijmegen-Noord/Lent
Wij staan op een super mooie locatie aan de nevengeul en bij Thermion lent.

Rooster

55
minuten workout
493
calorieën gemiddeld verbrand
48
uur lang vet verbranding
Kosten

€ 8,25

Per training. Met een maximum van €55,- per maand

Je betaalt, naast je lidmaatschap, per extra deelgenomen training € 8,25. Hoe vaker je deelneemt hoe voordeliger het wordt. Met een maximum van € 55,- per maand. Zie ook de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Aan het eind van de maand betaal je via een betaalverzoek.

 

* Proefles is altijd mogelijk

Prijs
Voorwaarden

Omdat wij veel waarde hechten aan commitment van de sporters, hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld.

– Je spreekt een vast trainingsuur(en) per week af;
– Ben je verhinderd, meld je op tijd af (exacte tijden in de alg. voorwaarden);
– We sporten altijd! Dus in weer en in wind;
– De groepen zijn niet groter dan 14 deelnemers;
– Bij minder dan 4 deelnemers gaat de training niet door.

.
.
Wil je de uitgebreide voorwaarden lezen?

Voorwaarden

Vragen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Jessie Henkes
Jessie Henkes
15. April, 2022.
Sinds ik bij Jimmy en Dunja sport heb ik helemaal geen rugproblemen meer: zo fijn! Daarvoor heb ik 2 jaar lang vrijwel elke dag last gehad en ging ik er ook regelmatig doorheen. De trainingen zijn op maat waardoor ik het langzaam op kon bouwen. Deze club is een dikke aanrader en ook gewoon gezellig ?
Bettina van Dam
Bettina van Dam
31. Maart, 2022.
Als je lekker buiten wilt sporten in klein team verband en onder goede en enthousiaste trainers dan moet je naar Outdoor JIM. Geen training is hetzelfde en je traint op eigen niveau maar wordt op een goede en leuke manier gemotiveerd om net dat stapje extra te doen. De omgeving waar wordt getraind is super leuk.
Daniëlle Gommers
Daniëlle Gommers
30. Maart, 2022.
Iedere training weer anders: nieuwe oefeningen, volop afwisseling en motivatie. Ik ga er elke keer met plezier naartoe en kom voldaan weer thuis. De persoonlijke begeleiding van de trainers is echt uniek!
Danielle van der Grift
Danielle van der Grift
29. Maart, 2022.
Wat een fijne, afwisselende, gezellige lessen! Altijd een fijne sfeer, toffe muziek en professionele begeleiding. Ik ben erg blij dat ik me heb aangemeld bij outdoor JIM. Eerder was ik vooral veel aan het hardlopen. Al heel snel merkte ik dat mijn bovenlijf sterker aan het worden is. Superfijn!!
Anne Flint
Anne Flint
29. Maart, 2022.
Super fijne, gezellige plek om te sporten met trainers die je motiveren en uitdagen maar ook goed weten wanneer ze je niet moeten pushen!
Iris Nijenhuis
Iris Nijenhuis
29. Maart, 2022.
Betrokken, professioneel, effectief én heel gezellig!
Ammerens van der Touw
Ammerens van der Touw
29. Maart, 2022.
Inmiddels train ik al een paar jaar met volle tevredenheid bij Jimmie en Dunja. Effectieve trainingen, met veel afwisseling en persoonlijke aandacht en ook ruimte voor gezelligheid en leuke extra clinics!
Deze site gebruikt cookies en vraagt je persoonlijke gegevens om je surfervaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).