U-19 Leefstijl

Een gezonde medewerker draagt bij aan een vitaal bedrijf. Hoe ziet de leefstijl van jouw werknemers eruit?

Code 95 is voor veel chauffeurs een verplicht nummertje, daarom heeft JIM|trainingen deze leefstijl cursus zo ontwikkeld dat de deelnemers een leuke en leerzame dag hebben. Een cursus waar je veel profijt van hebt, zowel op het werk als in je privé leven.

Vaak is alleen al de juiste kennis en inzichten genoeg om een blijvende gezonde leefstijl aan te nemen. Want in ieders belang staat het verminderen van ziekte verzuim bovenaan de agenda.

Na het volgen van de cursus leefstijl bij JIM|trainingen, kunnen de deelnemers zelfstandig gezonde keuzes maken en werken aan een gezonde leefstijl. Met als gevolg minder ziekte verzuim en een betere werksfeer.

 

Tijdens de training worden antwoorden gegeven op vragen zoals:

  • Waarin kan ik mijzelf verbeteren;
  • Hoe hou ik mijn werk vol tot mijn pensioen;
  • Omgaan met stress en werkdruk;
  • Wat is het belang van een goede nachtrust en hoe ga ik om met nachtdiensten;
  • Heeft mijn leefstijl invloed op het rijgedrag;
  • Hoe gebruik ik de schijf van 5 van het voedingscentrum;
  • Omgaan met verleidingen.
Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om onderweg fastfood te verkrijgen en dat maakt de keus tussen verantwoord eten of snelle hap ontzettend moeilijk. Maar niet alleen eten is een onderdeel van een verantwoorde leefstijl, de manier van werken is zeker net zo belangrijk. Chauffeurs hebben over het algemeen een zittend beroep waar ze in korte periodes vaak hard moeten werken. Het lichaam heeft een sterke basis nodig om met die wisseling om te kunnen gaan.
12
Deelnemers
1
Trainingsdag
7
Nascholingsuren

Maak kennis!

Hebben uw werknemers een gezonde leefstijl?

Tijdens de leefstijl cursus worden de cursisten getraind en gecoacht op hun fysieke en mentale gezondheid, hiervoor heeft de trainer de juiste opleidingen gevolgd samen met een flinke dosis ervaring.

De cursus duurt 1 dag van minimaal 8 uur.
Tijdens deze training worden de medewerkers meegenomen in het gezond eten op de vrachtwagen. Er worden lunch ideeën gepresenteerd die geschikt zijn voor onderweg en kijken zij kritisch naar hun eigen leefstijl. Ook gaan ze een uitdagende sporttraining aan, die is afgestemd op ieders niveau.

Prijs

De training bestaat uit 2 dagdelen en is geschikt om op één dag te volgen.
Deze 2 dagdelen zijn samen goed voor 7 uur nascholing.

Om de kwaliteit van onze cursus te waarborgen wordt deze gegeven aan 8-12 deelnemers.

De kosten van deze cursus zijn € 150,- p.p. excl. btw incl. gezonde lunch.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Dan spreken we snel af voor een kop koffie.

Reviews

Leefstijl U19-1

Het was een zeer interessante dag en heb er wat van opgestoken. Bovendien hebben we ook gelachen en dat is zeer belangrijk.  

Leefstijl U19-1

Het was informatief en leuk. Ik heb veel geleerd en het was precies wat ik nodig had! En het was niet saai. De lunch was super. Alles duidelijk uitgelegd. Bedankt voor je tijd en je informatie!

Planner
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Voor mij als planner was het een goede training. Ik verwacht nu in de toekomst minder vragen van de chauffeurs.

Chauffeur
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Leerzame dag. Had er veel minder van verwacht, maar uiteindelijk is het mij alles mee gevallen. Goede presentatie en informatieve dag.

Ben Cox, Hoofd logistiek
Communicatie U19-1 / Vitelita Voeders

Communicatie U19-1

Vitelia Voeders heeft er grote belangen bij dat onze chauffeurs op een nette en professionele manier communiceren naar klanten. We hebben onlangs een communicatiecursus door Jim Trainingen laten uitvoeren op onze eigen locatie, in groepen van 8 personen hebben onze chauffeurs deze ervaren als zeer boeiend en kleurrijk. Een groot compliment hoe de cursusleider deze in begrijpende taal naar onze chauffeurs bracht. De handvaten die we tijdens deze cursus aangereikt kregen kunnen we goed gebruiken in onze dagelijkse werkzaamheden. Alle reacties die we van onze chauffeurs terug kregen waren zeer positief, Een leuke leerzame training, met een bevlogen trainer. Zeker een aanrader voor iedereen.

Deze site gebruikt cookies en vraagt je persoonlijke gegevens om je surfervaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).