Code 95

Het grootste deel van de beroepschauffeurs moet aan Code 95 voldoen om het werk als vrachtwagenchauffeur te kunnen uitvoeren. Het betreft een verplichte 5-jaarlijkse opleiding van 35 uur.
JIM|trainingen heeft drie verschillende code 95 trainingen ontwikkeld. Kijk hieronder voor meer informatie per training.

Leefstijl

JIM|trainingen heeft een leefstijl cursus zo ontwikkeld dat de deelnemers een leuke en leerzame dag hebben. Een cursus waar je veel profijt van hebt, zowel op het werk als in je privé leven.

Vaak is alleen al de juiste kennis en inzichten genoeg om een blijvende gezonde leefstijl aan te nemen. Want in ieders belang staat het verminderen van ziekte verzuim bovenaan de agenda.

Na het volgen van de cursus leefstijl bij JIM|trainingen, kunnen de deelnemers zelfstandig gezonde keuzes maken en werken aan een gezonde leefstijl. Met als gevolg minder ziekte verzuim en een betere werksfeer.

Communicatieve en sociale vaardigheden

Vanuit eigen praktijkervaring heeft JIM|trainingen een vernieuwende communicatietraining ontwikkeld. Hierbij wordt gericht op goede communicatie met klanten, intern maar ook het leveren van een positieve bijdrage tijdens bijeenkomsten. Deze Code 95 communicatietraining wordt bij diverse transportbedrijven toegepast. En met succes!

Interesse gewekt?

Reviews

Leefstijl U19-1

Het was een zeer interessante dag en heb er wat van opgestoken. Bovendien hebben we ook gelachen en dat is zeer belangrijk.  

Leefstijl U19-1

Het was informatief en leuk. Ik heb veel geleerd en het was precies wat ik nodig had! En het was niet saai. De lunch was super. Alles duidelijk uitgelegd. Bedankt voor je tijd en je informatie!

Planner
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Voor mij als planner was het een goede training. Ik verwacht nu in de toekomst minder vragen van de chauffeurs.

Chauffeur
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Leerzame dag. Had er veel minder van verwacht, maar uiteindelijk is het mij alles mee gevallen. Goede presentatie en informatieve dag.

Ben Cox, Hoofd logistiek
Communicatie U19-1 / Vitelita Voeders

Communicatie U19-1

Vitelia Voeders heeft er grote belangen bij dat onze chauffeurs op een nette en professionele manier communiceren naar klanten. We hebben onlangs een communicatiecursus door Jim Trainingen laten uitvoeren op onze eigen locatie, in groepen van 8 personen hebben onze chauffeurs deze ervaren als zeer boeiend en kleurrijk. Een groot compliment hoe de cursusleider deze in begrijpende taal naar onze chauffeurs bracht. De handvaten die we tijdens deze cursus aangereikt kregen kunnen we goed gebruiken in onze dagelijkse werkzaamheden. Alle reacties die we van onze chauffeurs terug kregen waren zeer positief, Een leuke leerzame training, met een bevlogen trainer. Zeker een aanrader voor iedereen.

Deze site gebruikt cookies en vraagt je persoonlijke gegevens om je surfervaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).