U02-2 Vervoer afvalstoffen

Samen met Dataroute heeft JIM|trainingen een afvalstoffentraining ontwikkeld. Onze training is geschikt voor alle vervoersbedrijven die met afvalstoffen rijden. Of dit nou gaat om zandverplaatsing of het vervoeren van aardappelschillen van een frietproducent.

Hierbij komen bijvoorbeeld de volgende punten naar voren:

  • Wat is afval; Wat is afval en hoe ga je hiermee om?
  • Geschiedenis; Waar komt afval vandaan?
  • Wet- en regelgeving; Wat zijn de regels rondom het vervoeren van afval?
  • Begeleidingsbrief; Wat is een begeleidingsbrief en hoe vul je deze correct in?
  • Afvalstromen; Welke soorten afvalstromen zijn er.

 

De wet- en regelgeving rondom het vervoer van afvalstoffen is erg complex en in de praktijk blijkt dat het invullen van een begeleidingsbrief voor veel chauffeurs moeilijk is.

 

12
Deelnemers
1
Trainingsdag
7
Nascholingsuren

Maak kennis!

Wordt alles rondom afvalstoffen goed behandeld binnen uw bedrijf?

Als u dit niet met een overtuigende ‘JA’ kunt beantwoorden, dan moeten we echt eens om tafel. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we hoe JIM|trainingen eraan kan bijdragen dat er binnen uw bedrijf weer gewerkt wordt op een professioneel niveau. We doen u een voorstel en naar aanleiding van uw wensen en behoeften vullen we de training in.

Prijs

De training bestaat uit 2 dagdelen en is geschikt om op één dag te volgen.
Deze 2 dagdelen zijn samen goed voor 7 uur nascholing.

Om de kwaliteit van onze cursus te waarborgen wordt deze gegeven aan 8-12 deelnemers.

De kosten van deze cursus
zijn € 150,- p.p. excl.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Dan spreken we snel af voor een kop koffie.

Reviews

Leefstijl U19-1

Het was een zeer interessante dag en heb er wat van opgestoken. Bovendien hebben we ook gelachen en dat is zeer belangrijk.  

Leefstijl U19-1

Het was informatief en leuk. Ik heb veel geleerd en het was precies wat ik nodig had! En het was niet saai. De lunch was super. Alles duidelijk uitgelegd. Bedankt voor je tijd en je informatie!

Planner
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Voor mij als planner was het een goede training. Ik verwacht nu in de toekomst minder vragen van de chauffeurs.

Chauffeur
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Leerzame dag. Had er veel minder van verwacht, maar uiteindelijk is het mij alles mee gevallen. Goede presentatie en informatieve dag.

Ben Cox, Hoofd logistiek
Communicatie U19-1 / Vitelita Voeders

Communicatie U19-1

Vitelia Voeders heeft er grote belangen bij dat onze chauffeurs op een nette en professionele manier communiceren naar klanten. We hebben onlangs een communicatiecursus door Jim Trainingen laten uitvoeren op onze eigen locatie, in groepen van 8 personen hebben onze chauffeurs deze ervaren als zeer boeiend en kleurrijk. Een groot compliment hoe de cursusleider deze in begrijpende taal naar onze chauffeurs bracht. De handvaten die we tijdens deze cursus aangereikt kregen kunnen we goed gebruiken in onze dagelijkse werkzaamheden. Alle reacties die we van onze chauffeurs terug kregen waren zeer positief, Een leuke leerzame training, met een bevlogen trainer. Zeker een aanrader voor iedereen.